Gå ner i vikt!

1. TRÄNING. Ledsen, men så här är det, för att förbruka kalorier så måste man träna eller röra på sig DAGLIGEN, nu snackar vi inte promenaden mellan brevlådan och husdörren, nej, utan en rask promenad i minst 30 min eller träning på gymmet. Genom att bygga mer muskler ökar man också chansen för snabbare viktnedgång, eftersom muskler kräver mer kalorier för att hålla igång. Minimum är att man bränner 200 kalorier per dag.


2. BRA MAT. Du kan träna hur mycket du vill men du kommer inte gå ner ett skit om du inte äter rätt! Allt handlar om kalriintag och kaloriförbrukning. Vi ska ha i oss ca 1800-2000 kalorier (tjej) 2500-3000(kille) per dag, får du i dej mer kalorier än vad ditt dagsintag behöver så GÅR DU UPP I VIKT, ligger du under din kaloriranson, ja då går du ner i vikt, hur enkelt är inte det?
En Pizza ligger på ca 2000 kalorier, det är hela sitt dagsintag av kalorier, men så få du inte glömma att man äter kanske en frukost och lunch samma dag, ja, då går det ganska lätta att räkna ut att du ligger på ett kaloriöverskott.
Plugga lite om kalorier och lär dig vad vanlig mat ligger på i kalorier. Visste du att en banan har 100 ckal? En makrill över 200 ckal?? En hamburgare på mc donalds ca 600 ckal och då har vi inte räknat in pommesen än!
Byt ut godis mot frukt är ett bra tips, men ät helst inte mer än 2-3 frukter om dagen.
Ett annat tips är vitkål, det är bara 24 ckal per 100 gram, det är inte mycket att tjaffsa om.

RÄTT MAT & TRÄNING är A & O för att gå ner i vikt, det finns inga genvägar, kanske ett litet snabbare resultat, men du msåt fortfarande äta rätt och träna, du kommer tyvärr inte undan.

Kolla på Biggest Loser tex, vad gör inte dem? jo, käkar typ sallad och tränar röven av sig. A & O mina vänner, A & O.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0