Vårdcentralen!

Idag var jag på vårdcentralen för att kolla på min mage, så först fick jag gå in i ett rum som en kille skulle trycka på min mage och så, och när han tröck gjorde det bara ont på höger sida, så först vart jag lite orolig att det var blindtarmen, men sen fick jag göra ett blodprov och urinprov och det visade sig att allt var okej och jag bara har haft någon magsjuka, fast det tycker jag är lite roligt eftersom jag inte har spytt eller haft feber, bara ont i magen, men det är ju dom som kan det där inte jag så får väl lita på dom då.
Var på stan och handlade lite julklappar, vissa säger '' gud vad tidigt '' men vafan, om jag inte köper dom nu kommer pengarna gå till något annat, och bättre att få det gjort än att vänta tills några dagar före julafton.
sedan köpte jag även dessa ljus,
jag vet att första advent redan har varit så jag tände första ljuset nu.


laktosintolerant!

Har haft mycket problem med magen nu för tiden, och i torsdags kom jag på att jag kanske har blivit laktosintolerant och åt macka till frukost istället för yoghurt och då fick jag inte ont i magen, sen så åt jag en sås med mjölk i under lunchen på praktiken och fick jätte ont i magen sen igår åt jag mat med laktosfria produkter i och kände ingenting, så ska låta bli produkter med laktos i, tur att man läser näringslära på hotell & restaurang, så då vet jag lite om laktos och sånt.
men om jag skippar laktos och så så kanske jag kan börja äta det sen igen, förhoppningsvis!

Dagens Inköp!

Svart klänning - lindex; 199 kr
Christina aguilera , Royal desire - lindex; 199 kr!

Dagens I-Land problem!

Vad ska man önska sig?

Jag vet inte vad jag ska önska mig i julklapp, det är sjukt.
När man var liten kommer jag ihåg att man satt där och skrev sin långa lista på saker man ville ha, men nu då?
vad vill man ha? jag har kommit på några saker men det är ju inte mycket.


* Piercing i läppen

* Parfym ( DKNY, eller christina aguilera '' By night '' )

* Presentkort på lite olika klädaffärer

* Ny morgonrock (svart)

* Ipod

* Parfym & Bodylotion kit som finns på åhléns

* tummvantar

* Stora ringar

* Gitarr


Några tips?




Hatar snö!


Gå ner i vikt!

1. TRÄNING. Ledsen, men så här är det, för att förbruka kalorier så måste man träna eller röra på sig DAGLIGEN, nu snackar vi inte promenaden mellan brevlådan och husdörren, nej, utan en rask promenad i minst 30 min eller träning på gymmet. Genom att bygga mer muskler ökar man också chansen för snabbare viktnedgång, eftersom muskler kräver mer kalorier för att hålla igång. Minimum är att man bränner 200 kalorier per dag.


2. BRA MAT. Du kan träna hur mycket du vill men du kommer inte gå ner ett skit om du inte äter rätt! Allt handlar om kalriintag och kaloriförbrukning. Vi ska ha i oss ca 1800-2000 kalorier (tjej) 2500-3000(kille) per dag, får du i dej mer kalorier än vad ditt dagsintag behöver så GÅR DU UPP I VIKT, ligger du under din kaloriranson, ja då går du ner i vikt, hur enkelt är inte det?
En Pizza ligger på ca 2000 kalorier, det är hela sitt dagsintag av kalorier, men så få du inte glömma att man äter kanske en frukost och lunch samma dag, ja, då går det ganska lätta att räkna ut att du ligger på ett kaloriöverskott.
Plugga lite om kalorier och lär dig vad vanlig mat ligger på i kalorier. Visste du att en banan har 100 ckal? En makrill över 200 ckal?? En hamburgare på mc donalds ca 600 ckal och då har vi inte räknat in pommesen än!
Byt ut godis mot frukt är ett bra tips, men ät helst inte mer än 2-3 frukter om dagen.
Ett annat tips är vitkål, det är bara 24 ckal per 100 gram, det är inte mycket att tjaffsa om.

RÄTT MAT & TRÄNING är A & O för att gå ner i vikt, det finns inga genvägar, kanske ett litet snabbare resultat, men du msåt fortfarande äta rätt och träna, du kommer tyvärr inte undan.

Kolla på Biggest Loser tex, vad gör inte dem? jo, käkar typ sallad och tränar röven av sig. A & O mina vänner, A & O.


Ishockey är farligt!

Max har gjort illa axeln på träningen så han får as ont när han bara går,
så nu ska han till stockholm och träffa några doktorer som är bra på det dom gör, hoppas jag!
jag har sagt till honom att det är farligt med hockey, men han lyssnar inte på mig.
Vill bara vara med honom på sjuhuset och vara nära honom när det är såhär,
men det går ju inte när jag är här och han är i nyköping.
Får iallafall träffa honom i helgen, för dom kan väl inte lägga in honom för axeln va?
aja nej nu ska jag nog ta en frukt och kolla lite på tv.


Underbara covers!

Några underbara covers på dessa låtar:


Om du lämnade mig nu


A Drop In the Ocean


Hallelujah ( Svensk Version )


I'm Yours


Stannar hemma!

Klockan är just nu ungefär 6 och jag har varit uppe och ätit frukost, även fast jag inte ska till praktiken idag,
men jag måste ringa så fort som möjligt och hade tänk ringa runt halv 7, har mått dåligt hela helgen och i veckan nu, så igår pratade jag med min handledare och hon sa att det var bättre att jag var hemma någon dag och blev bättre än att gå runt och må dåligt, hon sa att hon ser på mig att det är något som inte är okej och jag förstår henne för jag har ont i magen hela tiden och det är jobbigt att gå runt i ett kök och jobba med magont, så idag blir det hemma i sängen och förhoppningsvis bli lite bättre, så tar jag nya tag i morgon och biter ihop dom sista dagarna innan jag får träffa min underbara pojkvän igen!


new pics!


älska låten


Du är allt

Om jag fick en önskan. Vad som helst här i världen. Då skulle jag inte välja att bli rik, eller känd eller ett fotbollsproffs. Då skulle jag välja DigBara att få träffa dig i fem minuter. Krama dig en gång till. Kyssa dig en gång till. Få känna på din stenhårda näsa en gång till. Känna din doft en gång till. dra mina fingrar genom ditt hår en gång till. Kittla dig en gång till. Ligga på ditt bröst och höra dina andetag en gång till. Bara få vara nära dig, en gång till!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge






Hopplöst!

Hey tja halloj!
Egentligen vet jag inte varför jag startade en blogg. Jag visste redan från början att det knappt skulle vara en enda människa som skulle vilja läsa den, att jag skulle tröttna på att uppdatera den ganska så snabbt, och att inläggen skulle handla om massa blaj som ingen bryr sig om. Vem skulle egentligen tycka att det är intressant att läsa om mitt liv, vad jag tycker är fint och vilken musik jag tycker är bra? Hur skulle en sån som jag kunna påverka någon med det jag skriver? Det är något som jag frågar mig själv, nästan varje dag, men ändå så kan jag inte förmå mig själv att ta bort den. Att skita i det, och lägga tid på någonting annat.

Vissa skulle nog säga att jag skiter i bloggen när det går en vecka eller mer innan jag skriver någonting, men tro mig, det finns så mycket som jag skulle vilja skriva, men som inte bildar meningar när jag väl sitter där på min blogg och vill skriva!

Outfits!

Outfit 1:

Tröja ; H&M
Byxor ; Gina Tricot
Outfit 2

Linne ; Gina Tricot
Tröja ; Gina Tricot
Tights ; New Yorker
Outfit 3

Skjorta ; H&M
Byxor ; Åhléns

intervju på PVF!

Idag har jag varit på praktiken igen, fast denna gången fick jag faktiskt laga mat, jag var på praktiken till halv 11 för sen skulle jag upp på stan och ta bussen till tandläkaren, men medans jag väntade på bussen så gick jag med nathalie och johanna och intervjuade plåtkillarna, alltså lärarna, sen fick vi typ gå runt o kolla på vad killarna gjorde o så. fan vad dom glodde alltså!
sen åkte jag till vingåker och gick in och hälsade på mina gamla lärare på vidåker sen gick jag till tandläkaren och sedan tog jag bussen till katrineholm och var med Nathalie, Johanna & Linda ..
det var väl det jag gjort idag, skriver nog något lite senare för nu ska jag packa tills i helgen!


Duveholmsskolan!

Om man går Hotell & Restaurang tycker jag väl att man ska få göra något på sin praktik som man har nytta av, liksom jag får stå o skära tomater till 300 personer sen ska jag fixa dom matlådorna också, jag gjorde säkerligen 200 stycken själv, sen får jag städa hela köket också, känns mer som att dom utnyttjar oss, dålig stil INTE OKEJ!

Misslyckad kladdkaka!

Detta är då min o nathalies misslyckade kladdkaka som vi gjorde tidigare idag, asså den var god men bara det att ytan vart lite brunare än vad den ska vara för vi var tvugna att ha den i ugnen extra länge för formen var för liten för en dubbelsats så den vart ju aldrig klar i mitten typ.
P.S den ser extra bränd ut på bilden faktiskt!

KÄRLEKEN TILL DIG!

Tänk på en kille & fyll i
är han i din ålder?:
ja
är han lång?: nja, som mig
är han söt?: jaa
är han oschysst?: nej?
är han snäll?: ja
kan du säga allt till honom?: nej
är han lätt att dela skratt med?: ja
han gjort dej ledsen: nej
har han gjort dej glad?: ja
kan du prata med honom om du är ledsen?: mja beror på vad det handlar om.
kan ni dela glädje tillsammans? - ja
har du varit arg på honom?: ne
har du skrikit åt honom?: ne
har du kramat honom mer än 10 gånger på en dag?: det har jag säkert gjort
har du tyckt att han vart jobbig?: nej
tycker han att du är snäll: ja det hoppas jag!
brukar du tänka på honom?: ja!
brukar du sakna honom?: hela tiden
brukar du fälla en tår för honom? : nej, har inte gjort än
tycker du om denna killen som mer än kompis? ja
tror du att han vet att det är han? ja



felicia & nathalie!


Var med denna bruden idag, vi bakade kladdkaka och pratade om massa saker, vi har så jävla kul ihop för vi är så jävla störda, sen bad jag henne att sätta på ugnen men då satte ju hon bara på lampan så när vi skulle ställa in kakan så var ju inte ugnen varm, haha! 

TAGGA till fest nästa helg då, vi har bestämt att vi ska ha fest hos plåtkillarna.
haha på tal om plåt, vet ni?
jag och linda satt i matsalen och käkade då kom det fram 5 plåtkillar som vi aldrig har snackat med förut och frågade om dom fick sitta där, vi sa ju så klart ja, men sen kollade vi runt och det fanns massa platser för dom att sitta på .. Sen började dom prata med oss och typ frågade vad vi hette och hur gamla vi var och så.
dom var faktiskt jätte snälla så det var inte så!
a men det var typ det, hörs!


M ♥

Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt,
och du har mig för evigt. ♥


Tisdag 16 november!

hej, tja, tjenare, tjulululu!
Denna dagen började väl sådär, glömde kockkläderna hemma som jag skulle ta med till praktiken fast det gjorde ju tydligen inte något eftersom dom skickade hem mig, dålig stil, INTE OKEJ! jag e ju bara lite snorig!
men aja sen väntade jag typ på 1an i en halvtimme kändes det som ute i den kalla luften, sen gick jag till linden och sitter just nu här och väntar på att någon jävel har rast och att bussen ska komma .. som visseligen kommer 12.27 och det är en evighet dit eftersom klockan bara är ungefär kvart i 10!
a men nu ska jag dra ciao!






Dålig Uppdatering!

Nu har jag inte uppdaterat bloggen på jätte länge, men jag känner att jag verkligen inte orkar blogga, funderar på att ta bort bloggen, liksom jag uppdaterar ju ändå inte!
Det var väl typ allt för denna gången, här har ni en låt på köpet!

RSS 2.0