Bedtime

Nu ligger Jag och Nathalie och ska snart sova.
Har varit ute och fotat idag när vi kom hem till mig, som ni ser ett inlägg nedanför!
Tyckte det behövdes lite nya bilder på mig!
Nu blir det väl att kolla på en film sedan sova!

Tjing



New pics!


Sitter på särskolan och haffar boys!

Åkte ner till duve med nathalie för att haffa lite killar på särskolan, vissa är faktiskt jätte söta, skulle kunna haffa dom på dirren liksom!

Du förstår inte själv hur mycket du betyder för mig..

Du. Som får mig att vara någon. Du som har varit stor i mina ögon så länge.

Jag är inoffiiciellt kär. En härlig känsla

 


tänk om....

Det finns så mycket tankar innanför mitt skallben. Tittar du riktigt noga in i mina blåa ögon kan du möjligtvis skåda tusentals ord och bilder som fladdar förbi. Så proppfull känner jag mig, som att det snart väller över med tankar och ord.

Jag vet inte om det beror på att jag är en tjej fylld med ovanligt mycket fantasi och drömmar. Kanske handlar det om att allt jag får höra lägger jag in i mitt huvud, istället för att tala ut om det på plats bearbetas allting sakta och grundligt inom mig vid senare tillfällen
Inuti argumenterar jag med mig själv om varför saker är som det är, varför han och hon handlar på det vis som de gör och varför ingen pratar och ifrågasätter sina egna tankar och funderingar mer än vad de gör. Självklar förstår jag att jag inte är ensam med att ha mycket i huvudet, men det jag inte förstår är varför ingen pratar om det. De gånger jag släpper fram en del av mina tankar får jag oftast, näst intill alltid, förvirrade miner och blickar av individer som inte har en susning om vad i helvete jag jiddrar om. Det är inte negativa vibbar som sänds ut, det är bara förvirrade. Jag kräver inte heller att någon ska förstå mig, jag känner bara att ibland måste jag dela med mig. För mig är tankarna normala, min förmåga att normalisera verkligheten ser förmodligen annorlunda ut än vad personerna jag försöker förklara mina tankar för gör.
Jag ljuger om jag säger att det inte tär på mig. Det krävs mycket energi att ständigt gå omrking och tänka och sedan även tänka på varför jag tänker som jag gör. Jag vet inte vad jag mer kan göra åt detta än att öppna mig om det. Jag är förvisso ingen duktig talare men att skriva ut det jag känner får det att lätta på trycket en del. Jag har vänner som förhoppningsvis lyssnar på mig, jag har även en mamma som är duktig på att lyssna.

Dock kan man inte dela med sig av allt, jag delar uppskattningsvis med mig av en femtedel av allt som snurrar inom mig.

 



Cash flow!


Låt mig vara

Känner du på dig det?
Slår tanken dig att du måste göra dig påmind hos mig med jämna mellanrum?
Jag blir så irreterad på mig själv över att jag reagerar som jag gör. Jag blir så irreterad på dig över att du gör som du gör. Jag blir så less på allting. I och med varje liten sak du gör kastas jag tillbaka i det förflutna. Till någon tid som jag inte vill befinna mig i just nu. Jag har kommit så långt utan dig, låt mig forstätta!
Jag orkar inte ha med dig att göra, det tar för mycket av min energi.
DU tar för mycket av min energi.
Det är inte det att jag inte vill, men mentalt så finns det ingen ork för dig längre.
Jag gillar inte läget just nu, men jag måste vara stark för en gång skull.
Jag måste få ha övertaget, jag måste få ha bollen.
För det ökar min självkänsla, och allting blir tusen gånger lättare.
Jag fick säga sista ordet och det är jag stolt över.
Det tar emot att säga det..
men jag ber dig att inte höra av dig igen, låt mig bara vara.

I'm so happy

Jag kommer ofta på mig själv att påstå att det är tiden som förändras, men av eftertanke blir det tydligt för mig att det är ju jag som har förändrats och ingenting annat. Det skrämmer mig att saker jag trodde var otänkbart faktiskt sker.

Dagen jag träffade honom första gången kommer jag förmodligen alltid att höja ögonbrynet för extra mycket, men det innebär inte att jag fortfarande känner som jag gjorde, absolut inte. Nu har snart 2 månader gått.. Jag har somnat med tårar, vaknat med en klump i halsen,  slängt ur mig dumma kommentarer i all aggression. Trots alla känslor som har passerat mitt hjärta tror jag att det var en viktig del för mig att kunna gå vidare. Jag kan inte annat än att vara stolt över mig själv för att jag klarade mig ur det.
Nu är jag gladare än någonsin!





Vill ha vinter!

Sitter och lyssnar på julmusik, det gör att jag längtar efter Vintern, kanske inte allt slask och 20 - men alla levandeljus och gemenskapen, det fina vita snön som kommer ner,  gosa in sig i en filt och mysa framför tv:n med en kopp te.
Sen såklart Julafton, jag bryr mig inte om julklappar, bara den mysiga känslan att få vara med familjen på ett sätt som bara förekommer på julafton, det där speciella stämningen ni vet.

Vad tycker ni om vintern?



if you just believe, there's no way we can fall

Jag vill skriva, jag vill jobba, jag vill plugga, jag vill flytta, jag vill bo nära mina nära och kära, jag vill resa, jag vara liten, jag vill vara stor, jag vill se, jag vill blunda.

Men vart ska man börja?




Sitter på bussen

Sitter på bussen just nu, är as trött idag, kan vara för att jag och Viktor inte fick sova för Nathalie och Sp i helgen.
Men har teori idag tror jag så är ganska chill.


Kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva

Jag inser aldrig hur bra jag har det förrän det är för sent - totaly too late liksom. Jag har sabbat många bra saker i mitt liv, oftast i rädlsa för att själv bli sårad, rädlsa över att hitta fel på personen eller att han ska känna desamma för mig. Jag är rädd för fel helt enkelt, trots det stöter jag på de långt innan jag går in i något djupt. Jag kanske hetsar för mycket, trots att jag är en lugn person. Jag kanske har en mental osynlig hets som försvårar det hela för mig. Jag vet som vanligt ingenting, men det känns så. "Man vill alltid ha sådant man inte har" är ett uttryck som jag verkligen lever upp till. Det som är svårt för mig att få, näst intill omöjligt - det är just det jag vill ha mest av allt.

 


Tired of everything

Det är så mycket som rör sig i mitt huvud hela tiden. 
Just nu är det extra mycket. 
Jag känner mig totalt känslokall, försöker känna efter, försöker få ett svar, men det känns helt tomt. Det svider i mig, det känns som någonting äter upp mig från insidan. Var har mina känslor tagit vägen? är varken glad eller ledsen, finns ingen kärlek, ingen hat, enbart vilsenhet och enorm ovisshet.

Vill vara ensam ett tag!

Min syn på kärlek är suddig.
Kanske är jag blind, Kanske kommer det alltid vara så här.
Jag är så rädd att bli instängd, att vara fast i någonting - att vara någons.
Jag vill inte att någon ska äga mig, jag måste få vara min egen. Jag måste få vara ensam flera veckor i streck om jag så vill, jag måste få andas. Jag måste få gömma mig och inte svara på mobilen om jag inte anser det vara viktigt. Jag måste få rymma, skjuta allting åt sidan. Det har jag ju alltid gjort, enda sen jag var en halv meter. Jag måste få sträcka ut mig över hela sängen, jag måste få titta på vilken film jag vill, äta när jag vill, gå ut när jag vill, sova när jag vill. Det känns inte som att någon i min närhet har samma behov som jag av ensamheten. Det bästa jag vet är ju att just umgås, ändå är det jag som behöver mest ensamhet. Det är lite knepigt. Eller nej.. MYCKET knepigt.

Släng dig i väggen mange!

En '' Höst/Vinterplåga '' ?
Älskar denna låt, blir beroende av andreas röst, det var synd att han var så nervös i idol.
Han var ju faktiskt en utav dom bästa!

Kan du leva själv eller vill du ha någon vid din sida?

Jag är rädd att fastna för någon, rädd för att växa fast. Rädd för att bli beroende av någon annan, rädd för att förlora, rädd för att bli ensam. Många i min närhet är ute efter det där "perfekta fasta förhållandet", men det var längesedan jag kunde samtycka i detta. Idag känner jag bara att jag är så glad att vara med mig själv, glad att vara fri, glad att slippa anpassa sig efter någon annans behov. Stolt över att kunna vara ensam ibland, stolt över att inte vara beroende av umgänget.

Jag är helt enkelt stolt över att vara den jag är.



Fullständigt onödigt

Varför ska facebook göra om så jävla mycket?
Jag tycker det var bättre förut och det är bara onödigt att dom ska hålla på att ändra.
Liksom vad är det här?

Fattig chey!

Har blivit lite dålig uppdatering nu på senaste tiden, har haft bloggtorka, ska försöka bli bättre!
Idag bokade vi studentkryssningen, hytterna går ju åt direkt.
Jag har kommit på en sak, att jag har väldigt mycket planerat.
- Fylla 18
- London
- Judgement kryssningen
- Studentkryssningen
Jag kommer vara väldigt fattig efter allt!
Liksom det är inte billigt i London så där kommer det ju gå åt en del, sen kostar Judgementday 890 kr för bara hytten, sen är det ju alkohol och mat på det.
Studentkryssningen kostade 745 eller något med buss inräknat sen mat och alkohol på det.
Sen senare ska man ju köpa studentmössa och massa!
Det kommer nog bli bra, ska ju försöka kirra ett jobb nu i höst.
Får se hur det går

Gårdagen!

Fan vad kul jag hade igår, först drog jag till Ronja vid kanske halv 5 för att hon fyllde år, så då väntade vi in hennes kusin, mormor och moster tror jag det var..
Så åt vi mat och tårta, sen runt ungefär halv 9 drog vi till Oppeby och körde ölspelet med evelina, alex, robin och några till.
Sen gick jag, ronja och robin till stan från oppeby.
Mina ben var döda när jag kom hem!
Men tack för en trevlig kväll


Dagens outfit

Jeansleggings; H&M

Vitt linne; H&M

Skjorta; JC

Missa inte!

Om ca 30 minuter blir det att sätta igång tv:n för att se på Sol,Fest & Oroliga föräldrar.
Såg ni på första avsnittet?
Det gjorde jag och jag tyckte det var jätte kul att kolla på, så i 1 timme kommer jag sitta fast klistrad vid tv:n som aldrig händer annars.

Det är kul att folk påverkas!

Jag blir jätte glad av att få kommentarer av dom som läser min blogg, speciellt när det är positiva kommentarer.
Och denna kommentar blev jag extra glad över, att någon faktiskt blir påverkad och på bättre humör osv av det jag skriver.
Om det är fler som känner som hon här under så får ni gärna kommentera det!

Tankar och ord

Måste allting kretsa kring skolan? Ska ens humör ha och göra med hur det går i skolan? Ska självförtroendet behöva vara lågt för att man inte presterar det bästa på varje lektion? Ska man skippa rasten bara för att hinna klart med ett arbete? Ska man behöva bli besviken över att få ett enbokstavligt betyg som G?
Mitt svar är nej. Men för alla är det svaret inte självklart.
Jag ser individer varje dag som sliter och sliter och sliter på varenda lektion för att göra sig själv nöjd. De kommer trötta till skolan, suckar och säger "jag satt uppe halva natten och pluggade..." Jag hoppas i alla fall att allt slitande är för att göra sig själv nöjd och inte någon annan. För om fallet är så, att dessa personer sliter för att göra någon annan nöjd och glad - då har det gått för långt.
Jag har alltid varit ett "G-barn" trots att mina föräldrar, vänner, lärare och övriga utomstående ständigt har påpekat "du kan ju bättre Felicia, gör ditt bästa!". Men varför? Om jag själv inte vill prestera mer än vad jag gör varför ska jag då göra det? För att göra mamma stolt? För att läraren ska kunna skryta med att hon minsann bara har MVG-elever? Det här är faktiskt mitt liv, och det är enbart jag som kommer förlora på om jag inte har toppbetyg.

du är inte en i mängden men jag är en utav dem


Jag blir så dum av dig



Ett faktum

Man tror att man styr över sitt eget liv, men det gör man inte. Vi måste lära oss att acceptera det vi inte kan förändra, respektera faktumet och inse att det som sker det sker utan att vi kan stoppa det


Det handlar inte om slumpmässiga händelser som sker, det handlar inte om en tillfällighet, det handlar heller inte om att det är
någon som sitter där uppe och bestämmer över världens existans och dess levnadsvillor. Det handlar inte om någon, det handlar om något. Något som är större än vad vi individer någonsin kommer kunna bli tillsammans.

 

Det handlar om saker som redan är bestämda, ord som redan är sagda, stunder som redan är upplevda, minnen som aldrig kommer igen, perioder man aldrig mer går igenom och känslor man inte trodde existerade. Det handlar om plötsliga slag i magen, olidlig mental smärta och skratt som är så full med gjädje att det nästan rinner över. Det sitter i hjärtat, det sitter i något vi inte kan ta på. Det finns där, men det kommer för alltid förbli osyligt och ovisst. Mitt liv är redan planerat från början till slut, jag är inte medveten om planen, men jag vet att den finns. Det innebär dock inte att jag anser mitt liv som meningslöst när jag inte kan förändra de faktum som är.

Snarare tvärtom.




Hur länge orkar två själar försöka?

Just nu är det ett mentalt kaos som härjar inom mig.
Allting är upp & ned, ut & in, bak & fram och totalt fel.
Det är skrämmande när man känner hur hjärtat drar åt ett håll och när huvudet stretar emot för att hjärtat inte ska få som det vill, då blir det mentalt oväder. Just nu tror jag det åskar rejält.

Hur många gånger kan man ge upp?
Och hur många gånger kan man ta upp det igen?
Hur länge orkar två själar försöka?
Du fyller upp hela mig genom att bara vara Du.


Jag vill ju skriva, älskar att skriva, älskar att spotta ut mina åsikter och tankar.
Men på något vis har jag känt mig så tom på sistone, de senaste veckorna/dagarna, det har varit mörkt, både utanför dörren och inuti mig. Det är väl så det måste få vara ibland. Sämre, för att det sedan ska kunna bli bätte igen. Det är nog lite som lågkonjunkturen.




Min nya pojkvän!


Vilken kändis är du lik?

Gick in på en sida och kollade vilka kändisar jag var lik.

Insparken 2011

Här är några bilder sen insparken idag, tyvärr blev bilderna vridna när jag la in dom på bloggen så det får bli så.

Färga håret rött?

Funderar på att gå Wild and Crazy och pröva färga håret rött, typ som såhär eller mörkare!

Kommer bli helt galet!

Jag , Ronja och 2 till brudar ska åka på detta i november, det kommer bli helt jävla sjukt, jag är fett taggad..
Det kostar 790 per person.

"JUDGEMENT DAY" kommer att utspela sig på ett av Nordens största kryssningsfartyg med en kapacitet på över 3.300 partyfreaks från hela världen. Allt kan hända och KOMMER hända. 

Bland annat kommer CASCADA att uppträda live samt några kära återseenden att dyka upp som bland annat italoBROTHERS. 


Åldersgränsen är 18 år fyllda.

En 140 meter lång dansarena kommer att byggas upp, och över golvet kommer det finnas inglasade hytter för er som vill se spektaklet från ovan.

Förutom alla som kommer boka in denna mytomspunna kryssning som det snart pratats om i över ett år så kommer vi att bjuda in 100 speciellt utvalda VIP-gäster från HELA världen samt artister och xtrem partyunderhållning av sällan skådat slag.

"JUDGEMENT DAY" kommer att bli det största och mest påkostade eventet
vi någonsin gjort i 100% PARTY´s historia. Ni som missar detta kommer att på bilder, film och via era vänner som var där efteråt att inse att ni kommer må dåligt resten av era liv

What the hell!


Dagens outfit


Barteknik som sista lektion

Har barteknik som sista lektion på måndagar, och idag fick vi pröva på att göra en alkoholfri drink som vi sedan hade i lite sprit i..
Den här under valde jag att göra, den var lite sur till smaken pga av citronen så den skulle passa perfekt till en varm sommardag!

Lite onödig info sådär!

- att hårväxten ökar när man är förälskad?
- att elefanter är det enda djur förutom människor som sörjer sina döda?
- att män tillbringar i snitt sex månader av sitt liv på toaletten?
- att björnar kan springa lika fort som hästar?
- att det finns fler facebook grupper än människor i världen?
- att det finns en lag i toronto som lyder att du får inte köra med ögonbindel mellan 12-14 på söndagar?

Förändring i bloggen!

Som ni kanske redan har sett så har jag gjort en ny header, tyckte jag behövde något nytt i bloggen och jag är ganska nöjd faktiskt..
Vad tycker du?

Words!

Att jag är speciell var det bara nåt du sa? 
jag undrar varför det blev som det blev 
jag tänker varje dag om jag gjorde något fel 
vad kunde det ha varit? 
jag gjorde allt mitt bästa men det blev ändå som vanligt 
samma sak igen, ramlar ner och blir besviken 
det kanske är bestämt att jag ska va ensam och liten 
men du var en sån person som jag verkligen trodde på 
men det sluta inte bra för du hade någon annan 
så nu sitter jag här ledsen och sårad som fan 
varför släppte du mig när du vet att du kan? 
Vi kan klara allt tillsammans vi kan prata om allt 
har inte känt så här förut och du vet att det är sant 
vill höra dom orden att du känner samma sak det kanske inte händer 
men jag hoppas varje dag, det sägs att hoppet är det sista 
som lämnar människan så jag har kvar hoppet om att vi hittar varan 
tänk om livet har en mening men jag tvivlar på de nu 
för jag trodde nästan på att min mening var du 


Jag kanske trodde för mkt jag kanske tog och överdrev 
men det kändes så rätt hur kan det då vara fel 
jag förstår ingenting nu men försöker för din skull 
du ville inte såra nån men du har gjort det nu 
var det något fel på det sättet som jag var? 
vill kunna kalla dig min iallafall för en dag 
jag fick inte ens en chans att visa känslorna jag har 
men du ska veta en sak jag skulle alltid stannat kvar 
aldrig göra dig besviken aldrig tänka på att såra dig 
du är så underbar och betyder mycket för mig 
men nu är det som det är och det är inte som jag vill 
men bara du e lycklig ska jag inte säga till 
för mina känslor för dig nu de är inte lika riktiga
för bara du mår bra är jag glad, det är det viktiga 
jag hoppades på oss men det blev inte så 
men en enda sak måste jag få dig att förstå 
att allt som jag sa till dig det var så äkta 
och ingenting på jorden få det att ändras 
kanske är jag dum som tror jag duger för dig.

vissa betyder mer än andra jag var inte en av dem 
men jag får ändra riktning och försöka börja om 
men jag har försökt så många gånger 
så jag orkar inte mer, hela jag faller i bitar 
och det händer steg för steg 
nu är ingenting bra men jag försöker ändå kämpa 
för du fick mig att må bra, iallafall för stunden 
kommer aldrig ske igen, så jag raderar den sekunden 
jag vill inte förstöra, men det är redan försent


men jag vill förklara för dig att du fick mig att falla 
men när det gäller ditt leende, så slår du alla andras




Vart jag mig i världen vänder

Mina vänner är så gulliga och skämmer ut mig på Donken + att jag hade värsta lodar kläderna på mig.
aja dom är söta ändå!
Är fett taggad till på lördag, blev nyss bjuden på fest typ några meter från mig bara, det ska bli nice, sen kanske det blir lite bil åkande också.
Nu ska jag nog titta på en film!

Höst?

På morgonen känns det som att hösten redan kommit, det är verkligen jätte kallt.
Tror det var 6 grader imorse när jag gick till bussen.
Tog på mig halsduken för första gången nu!
Jag vill inte att det ska bli vinter och kallt, kan det inte vara sommar för evigt?
haha kolla magen, ser fett tjock ut!
Men det är bara tröjan , eftersom jag har gått ner i vikt!



You can't make up your mind, Please don't waste my time!

he can't decide
he keeps on lookin'
From left to right

Well, tell me who you're with
Tell me what you're really here for

You can't make up your mind, Please don't waste my time!


du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still, vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu.

Jag vill bara att du ska se mig

tror nog inte du själv fattar att det är dig jag menar, killen som gjorde mig så jävla glad för några månader sen.
Killen som gjorde mig hel bara jag fick höra hans röst och hans ord.
Det kändes som att vi hade känt varandra i minst 1 år, du visste så mycket om mig som inte ens mina kompisar vet.
Jag litar på dig, litar på att du alltid kommer finnas hos mig på något sätt.
Sen om det är kärlek, vänskap eller något annat, det spelar ingen roll bara jag får höra dina ord då & då så är jag nöjd



Torsdag

Kom precis till skolan!

Har inte riktigt fattat än att jag är en utav många fler som är äldst på skolan, att vi om några månader ska stå i vita klänningar på scenen i stadsparken och kolla ut över alla andra studenter och föräldrar.
Är så sjukt taggad till studenten redan nu, känns som att hela klassen är det.
Det kommer vara den roligaste dagen i våra liv!

RSS 2.0