Tiden läker alla sår!

Har du erfarit hur någon mycket älskad och nära anhörig avlidit? Har vänner och kärlekspartners ”lämnat dig”? Kanske har din älskade lämnat dig för att gå vidare med någon annan? Livet innehåller glädje, skratt, humor och kärlek. Det innehåller även sorg, saknad och rädsla. Det finns inget slut utan en ny början. Var så säker!
Det sägs att ”tiden läker alla sår”. Dock - för att tiden ska kunna läka såren krävs att du är närvarande i denna tid. Detta innebär att våga vara närvarande i nuet.
Minns du när du var liten? Minns du hur tiden innehöll mer? Minns du hur det kunde vara ett stort äventyr att gå hem ifrån skolan? Minns du hur du kunde lyfta på en sten och nogsamt studera alla spännande insekter som fanns där. Ja, dagarna rusade fram.
Tiden går fortare för oss vuxna för att vi inte är närvarande. Som liten tänkte du inte på tiden. Du tänkte inte på att nu är det fredag och imorgon är jag ledig. Du delade inte upp tiden i ledighet och arbete. Hela livet var ett enda stort äventyr som ägde rum i nuet.

Kommentarer
Postat av: Mio

Sjukt fin blogg :)

2011-08-21 @ 11:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0