Dags att tänka om

Jag är så trött..
Så oerhört trött på att vara tjej och allt vad det innebär. 
Jag är så trött på alla dessa blickar tjejer emellan, inga ord, bara blickar, en blick som säger mer än tusen ord. Allt skitsnack, alla bråk som inte leder till någonting. 
Jag vill inte bli studerad från topp till tå varje gång några tjejer är i närheten, jag vill slippa det och jag vill inte ha ovänner som tittar snett. Jag hatar det, riktigt mycket hatar jag det. Jag har inte varit mycket bättre, det finns personer som jag också har inspekterat från topp till tå och undrat hur fan man kan se ut på det viset. Dock har jag slutat med det där. Alla dessa viskningar som man tror är diskret men som istället bara syns ännu mer.

Det är klart jag fortfarande tycker saker om andra individer, det är ingenting jag kan ändra på. Men jag uppför mig i vissa situationer. T.ex. om jag ser någon på stan som jag inte gillar, inte fan ställer jag mig och glor på henne då, viskar till min kompis "där är hon, så jävla vidrig". Måste jag absolut kommentera personen i fråga så försöker jag att göra det så diskret som möjligt, för jag sysslar inte med skitsnack utan sann fakta.

Jag undrar vad det handlar om, var alla dessa blickar och åsikter om andra människor grundar sig i.
Avundsjuka?
jo, oftast kanske men inte alltid.
Alla människor på jorden kan inte tycka och vara precis likadana , Det skulle vara helt meningslöst att ens skaffa sig nya vänner för perspektivet skulle aldrig förändras. Vissa personer passar man med och andra inte, så måste det få vara, men då får man fan ta och hålla sina onda kommentarer för sig själv. Det betyder inte att man ska tiga sig igenom livet och hålla allting inom sig. Men åsikter och hat som inte grundar sig i något utan som man bara har utan argument, det kan man lik gärna hålla för sig själv.

För det är nämligen så att jag vet, av egen erfarenhet att man dömer folk man inte ens har pratat med. Det sägs att det tar 7 sekunder att bedömma en person, jag tror faktiskt att det är sant.
om alla kunde ge varandra en chans, byta några ord, tänka efter och sen få en uppfattning. Då har man sedan en anledning att tycka illa om en person, då känns det på något vis mer okej.
Har du några åsikter?
kommentera!



Kommentarer
Postat av: June

Hej Vännen!

Försök att alltid ha med Dig just detta :

Att Du skall bemöta människor på det sättet som Du själv vill bli bemött av alla andra!

Då behöver Du inte oroa Dig för allt "skitsnack" för det blir inget sånt då!

// June

2011-07-07 @ 10:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0