Att gå in i något

Att gå in i ett förhållande är något som uppfattas olika av många. Vissa tycker det är roligt, spännande, läskigt eller kanske utmanande. Vilken känsla som finns i just dig när beslutet ska tas kan variera.

Här är lite grundläggande tips som du bör tänka på innan du går in i en relation!

1. Är du redo?
Ställ dig frågan '' är du redo? ''. Personligen tycker jag att ska man gå in i ett förhållande så gör man det till 100%, ingen halvfart eller halvseriöst. Då kan ni lika gärna vara på G eller fortsätta dejta

2. Regler
Förhållanden har olika regler, dessa varierar från par till par men grundregeln och den ända som är gemensam för alla är '' Var aldrig otrogen! ''. Det är det värsta som kan hända ett förhållande. Känner du dig osäker på ditt ragg eller på G och kanske samtidigt är attraherade av andra killar / tjejer, gå inte in i förhållandet! Finns det mer än en tjej du kan tänka dig vara med så är det för mycket! Ska du gå in i ett förhållande, gör det om du känner att denna tjej du just nu dejtar är den ända du vill ha!

3. Förberedelser
Dejta gärna länge, desto längre desto bättre. Med tiden får du koll på den andras intressen, värderingar, mål och framförallt dess beteende. Att intressen är gemensamma är väldigt viktigt för är ni FÖR olika kan det vara svårt att få roligt tillsammans, även om kärleken finns där.

Om ni vill fråga något så är det bara att kommentera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0