SÅ FÅR DU KILLEN DU GILLAR PÅ FALL

Spela svårfångad. Killar gillar utmaningar, själva jakten på tjejer. Det är ett faktum, inte ett påstående. Om du leker tillgänglig direkt, så lovar jag att han kommer tröttna snabbare än du hinner tänka. Då får han ett intryck utav dig att du är lika tillgänglig för alla, inte bara honom. Men var försiktigt - spelar du FÖR svår så är risken att han också tröttnar, det behöver inte handla om månader. Ifall han frågar om ni kan träffas, säg att du har något annat planerat - då kommer han antagligen vara på dig mer än förut och ringa/smsa mer. För somsagt, det finns inget killar gillar mer än utmaningar.

Var dig själv med honom. du vill väl han ska bli kär i den du är och inte den du försöker att vara.
Var naturlig. Stressa inte över vilka kläder du ska ha eller hur håret ska se ut när du träffar honom. Försök inte för mycket helt enkelt, för han KOMMER märka om du är obekväm i hur du ser ut. Och det finns inget dem finner mer osexigt än tjejer som inte är säkra på sig själva. Om du är tjejen som går runt i mjukisar och håret uppsatt i en toffs, ha det då! För antagligen kommer du kunna vara dig själv mer, då än om du är superfixad. Du kommer känna dig mer som dig själv, och därför kommer han få en tydligare bild av hur du är. Med andra ord - var naturlig, var som du brukar. Då kommer du troligen kunna slappna av mer, för ja - tjejer kan uppfattas som sexiga och självsäkra i mjukisbyxor av killar. Tro det eller ej.
Var ärlig. Det finns ärlig, och så finns det ärlig. Håll det till en viss gräns, så ingen blir sårad. Ingen gillar folk som ljuger, och - killar märker det direkt. Om du är ledsen, säg det. Han kommer aldrig släppa tanken annars. Om han frågar vad du tycker om hans nya tröja, säg vad du VERKLIGEN tycker men på ett sätt så han inte blir ledsen. Förr eller senare dyker sanningen upp, och då kan det bli större konsekvenser än vad du trodde - så det är lika bra att säga sanningen med en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0